Emmanuel Center 

Learn English German French Latin Italian Portuguese Modern Greek Spanish Catalan Swedish Chinese Arabic Classical Greek Ancient Greek

Trouver un Job.

Posted by François on September 28, 2009 at 6:41 AM

Elke dag, al bijna een halve eeuw lang, doen miljoenen mensen overal in de wereld een beroep op Weight Watchers om op een verantwoorde en gezonde manier gewicht te verliezen. Via groepsessies, speciale coachingprogrammas, doelgerichte voedingsplannen en advies via het internet, groeide Weight Watchers anno 2009 uit tot een echte lifestyle.

Ook de Belgische en Nederlandse afdelingen van Weight Watchers International groeien sterk en zijn al vele jaren de onbetwiste marktleider in de sector. Om die snelle expansie en de marktontwikkelingen in beide landen nog beter en efficiënter te kunnen beantwoorden, worden de hoofdkantoren van België en Nederland samengebracht in de centrale Benelux vestiging in Breda (NL).

Weight Watchers Benelux is momenteel op zoek naar specialisten op het gebied van marketing, finance, HR, administratie en programma-ontwikkeling die bereid zijn hun professioneel gewicht en hun persoonlijke capaciteiten in de weegschaal te werpen om hun ambities met die van Weight Watchers in balans te brengen.

Weight Watchers, een ambitieus wereldbedrijf met een gezonde missie.

Product Manager Food / Diëtist

Je functie

Heb je altijd al willen werken voor een organisatie waar je met jouw specialisatie echt kan doorwegen? Als Product Manager vervul je een centrale rol in de Marketingafdeling van Weight Watchers. Je verzamelt en bestudeert voedingsprogramma's en -gewoonten in andere Europese landen en brengt ze in lijn met de voedingscultuur, -gewoonten en -terminologie op de Belgische en de Nederlandse markt. Dat doe je in nauwe samenwerking met interne copywriters en vertalers en met externe partijen zoals de drukkerij. Je bent de eindverantwoordelijke in een team van 4 medewerkers en rapporteert rechtstreeks aan de Head of Operations.

Je profiel

Je hebt bij voorkeur een einddiploma voedings- en dieetkunde of een daaraan gelijkwaardige ervaring. Je bent een gedreven en resultaatgerichte creatieveling en blinkt uit door je planmatige aanpak, je visie en doorzettingsvermogen. Zelforganisatie is een van je sterke punten en ook in team ben je een gewaardeerde en toegewijde collega. Je bent vertrouwd met de pc en drukt je vlekkeloos uit in het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons aanbod

Je vervult een essentiële functie bij één van de wereldspelers in de well being sector, bekend omwille van zijn open, servicegerichte bedrijfscultuur waar het initiatief op alle niveaus wordt aangemoedigd. Je kan rekenen op een marktconforme honorering die gelijke tred houdt met je prestaties.

Interesse?

Stel je schriftelijk kandidaat bij Search & Selection, Amerikalei 213, 2000 Antwerpen

E-mail: t.bertens@searchselection.com t.a.v. Dhr. Tom Bertens

 

Categories: Tours Viaggi e Consigli Around The World

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments